Chalet Sensation

Chaletmodellen

Het Sensation model is een standaard uitgevoerd chalet, uitermate geschikt voor recreatieve bewoning. Door seriematige productie van dit model is de keuzevrijheid beperkter dan bij de andere modellen. Maar daar staat een lagere kostprijs tegenover. Een volwaardig chalet, waarbij geen concessies zijn gedaan t.a.v. de kwaliteit.

De naam van dit model zegt genoeg, al jaren een zeer gewild model. Zeker wanneer comfort in uw vakantie- of woonverblijf op de eerste plaats komt. Uitgevoerd met royale erker en terrasdeuren. De uitstraling van model Populair is iets forser door de iets naar buiten geplaatste boeidelen.

Het model Greenwood heeft kwaliteit en daarnaast een stijlvolle uitstraling. Het roept een romantische sfeer op en is boven alles uiterst modern en comfortabel. Het chalet wordt standaard uitgevoerd met verhoogd plafond, meelopend met de dakhelling.

Een eigen chalet, compleet gebouwd volgens uw wensen. Niet alleen het formaat, lengte, breedte en hoogte maar ook de indeling en vormgeving ontwerpen we samen met u. Weg van huis je thuis voelen is ver weg het belangrijkste aspect bij een eigen ontwerp.